Finska Minisun

Vitaminer utvecklade med finsk kvalitet för oss som bor på nordliga breddgrader!

Minisun produkter

Vitaminer är en av grunderna till en god hälsa


Äntligen finns den finska storfavoriten i Sverige! Minisun är en vitaminserie utvecklad i Finland, som innehåller vitamin D, multivitaminer, vitaminer för benstommen, och produkter för att upprätthålla det dagliga immunförsvaret. Vitaminer från Minisun är lämpliga för daglig användning av hela familjen.

Kraftfulla vitaminer för oss i norr


Det krävs tuffa människor för att klara av det nordiska klimatet. Minisuns vitaminer utvecklades ursprungligen i Finland. Oavsett hur tuff du är, hur uthållig du är eller hur väl du tål de kalla vintrarna, så finns det utrymme för en extra dos vitaminer. Med kosttillskott från Minisun får ditt immunförsvar de vitaminer det behöver, med det lilla extra för att rusta dig mot årets alla utmaningar.

Minisun finns för alla


Det bästa med produkterna från Minisun, förutom allt bra de gör för kroppen såklart, är att det finns en variant för alla. Kvinnor som män, barn som vuxna, för dig med matallergier, eller för dig som är glutenintolerant eller vegan. För oss är det en självklarhet att det ska finnas ett alternativ för alla – oavsett vad.