Information om oss

Diplomag, Bethover, Nogasin, OmniVegan, Minisun… Du har säkert hört talas om Vermans produkter, men vad är det för företag som ligger bakom dem?

Hälsoprodukter med stoltheten av ett finskt familjeföretag

Verman är ett kosttillskotts- och läkemedelsföretag som grundades och ägs av familjen Vertanen. Vi erbjuder produkter för hälsa och välmående utvecklade med stoltheten av ett finskt familjeföretag, som följer en hälsosam livsstil hela livet.

Med finskt kunnande utvecklar och marknadsför vi produkter som stödjer:

  • ditt välmående
  • din mage
  • din hjärna
  • ditt immunförsvar

Vår verksamhet bygger på kontinuerlig produktutveckling, innovativa produkter och hög kvalitet. Alla våra aktiviteter utgår från kunden och syftar till det bästa för kunden, oavsett om det är ett apotek eller en användare av vår produkt. Vi reagerar fort på förändrade hälsobehov och riktar blicken mot framtiden; vart är välfärdssektorn på väg?

På en resa tillsammans med våra kunder tar vi tillvara på kunskap och erfarenhet för att utveckla oss själva och våra produkter.

FAKTA

Om oss på Verman

VÄRDERINGAR

Vermans värderingar

En del av Verman Group

Verman är en del av den bredare Verman Group, som är ett finskt familjeägt holding- och investeringsbolag. Dessutom har Verman Group investerat i flera onoterade och börsnoterade bolag. Koncernen har verksamheter i åtta länder.

Verman Group

Partnerskap, samarbete och licensiering

Vi följer noga utvecklingen av vår bransch och arbetar ständigt med att hitta de bästa partnerna för livsmedel, medicin och medicintekniska produkter. Verman har en stark position inom kommersialiseringen av innovationer inom området.

Kontakta oss så diskuterar vi fler partnerskap, samarbete och licensieringsmöjligheter: info@verman.se.

Partnerskap och samarbeten med Verman