Om oss

I Verman AB:s produktportfölj av läkemedel och kosttillskott hittar du bland annat varumärkena Diplomag, Bethover, Nogasin, OmniVegan och Minisun.

FAKTA

Om oss på Verman

VÄRDERINGAR

Vermans värderingar

Familjeföretag från Finland som erbjuder innovativa produkter med hög kvalité inom hälsokost och läkemedel

Verman är ett kosttillskotts- och läkemedelsföretag som ägs och grundats av familjen Vertanen. Vi är ett stolt finskt-ägt familjeföretag som erbjuder produkter för hälsa och välmående som bidrar till en hälsosam livsstil.

Med finskt kunnande utvecklar och marknadsför vi produkter som stödjer:

  • ditt välmående
  • din mage
  • din hjärna
  • ditt immunförsvar

Vår verksamhet bygger på kontinuerlig produktutveckling, innovativa produkter och hög kvalitet. Vi prioriterar alltid våra kunder, oavsett om det är ett apotek eller en användare av våra produkter, för att anpassa aktiviteter och utveckla nya produkter. Vi reagerar fort på förändrade hälsobehov, riktar blicken mot framtiden och följer vart välfärdssektorn är på väg.

På en resa tillsammans med våra kunder tar vi tillvara på kunskap och erfarenhet för att utveckla både oss själva och våra produkter.

En del av Verman Group

Verman är en del av Verman Group, som är ett finskt familjeägt holding- och investeringsbolag. Dessutom har Verman Group investerat i flera onoterade och börsnoterade bolag. Koncernen har verksamheter i åtta länder.

Verman Group

Partnerskap, samarbete och licensiering

Vi följer noga utvecklingen av vår bransch och arbetar ständigt med att hitta de bästa partnerna för livsmedel, medicin och medicintekniska produkter. Verman har en stark position inom kommersialiseringen av innovationer inom området.

Kontakta gärna oss för mer information om partnerskap, samarbeten och licensieringsmöjligheter: info@verman.se.

Partnerskap och samarbeten med Verman